Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ve všech armádách světa se běžně používají pro výcvik vojsk nízkonákladové makety. Jsou obvykle odlišeny od ostrých strojů používaných v boji jiným barevným provedením. Po testech a záběhu pohonných agregátů jsou bojové stroje zakonzervovány a ukládány do skladů NZ, aby nedošlo k předčasnému opotřebení.

Makety jsou dostačující i pro jízdu po nezpevněných vozovkách, převozy několika vojenských osob na kratší vzdálenosti, a dále nácvik akcí na povel: Do tanku, V tank a Sesedat. Zástavba a střelba z airsoftových zbraní je možná. Posádky jsou školeny, na které části cvičného vozidla je podle uživatelské příručky OTPanCv-tech povoleno našlapovat tak, aby nebyl poškozen nátěr, či dokonce prošlápnuto karosování.

2 0
možnosti

D94a47d67a19k 20P17e19t69r

10. 11. 2016 15:54

Zdá se , že i Trabant byl odolnější.

0 0
možnosti

Jsem fascinovaná myšlenkovými pochody autora. Jen dál, houšť a větší kapky. To by v tom byl čert, aby si toho někde nevšimli :)

0 0
možnosti

P55a98v77e63l 69H74e51k

10. 11. 2016 2:16

Fascinující, tahle dávat na odiv svoji hloupost.

0 1
možnosti

J95a30n 91H24u51r88k87a

9. 11. 2016 13:20

dřevo tam je protože to přeci Češi tak chtěli...proto ta zdržení ve výrobě pro náročnost výroby forem a montáže...ale prozrazovat tajnou americkou výzbroj tedy neprůstřelnou překli(š2-pK)ku by se vám autore mohlo vymstít

0 0
možnosti

Už za druhé světové války válčící strany mátly protivníka, že vytvářely falešná letiště, na které umístili papundeklové makety letadel, aby vzbudily u nepřítele strach ze své síly a převahy. Vyráběly se papundeklové imitace tanků umísťovaných kolem linie plánovaných střetů, na tratě se vysílali atrapy vojenských vlaků.

Co Vy víte o tom, že tohle byl podobný trik, který měl v potencionálním nepříteli vzbudit obavu, jak naše armáda důkladně cvičí?! :-P A řidička byla bez tak agentem nepřátelské mocnosti, která pronikla ke konvoji, aby provedla špionáž.

1 2
možnosti
Foto

vlnolam z dřevotřísky ? a nikomu to nepřijde divné ? hm , tohle muselo hodně lidí překvapit a tedy popravdě řečeno s takovým vlnolamem bych si netroufnul ani do rybníka

6 0
možnosti

Taky jsem vnitrozemský stát a stoleté povodně jsou teprve krátce za námi. 80 let se velké vody bát nemusíme. ;-D

1 1
možnosti

No zajimavy prispevek opravdu na zamyslenou.

3 0
možnosti

Pořád jsem si říkal, proč jsou ty Pandůry tak drahé. Teď už to vím - vývoj překližkových pancířů není levná záležitost a musí se hold prodražit!!!!!!;-D

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS