Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
ZZ

Plaťte řádně svoje závazky a nezneužívejte situaci.

Nikdo nikoho nepodvedl, jen vy se snažíte ze všeho něco vytřískat a z vlastní neschopnosti obviňujete věřitele, či dokonce i ministryni financí.

:-P:-P:-P

0 3
možnosti
Foto

Asi reagujete na jiná písmenka, než ta která jsou poskládána v tomto blogu.

1 0
možnosti
JK

Když už jsme jako Český stát jedna z dceřiných firem premiérova holdingu a do dnešního dne firmy v holdingu financujeme, bylo by vhodné, aby holding zase pomohl nám jako strádající dceřince, že.

Utopie, připravte si poslední drobné Agrofert je potřebuje, aby mohl zaplatit těm bankám. Finanční úřednice ve službách holdingu z toho chtěla udělat kolotoč peněz, kdy banky dají daňovým poplatníkům, ti odvedou daně, ty se formou dotace pošlou holdingu a ten zaplatí splátky úvěrů bankám. Na posly s podobnými nápady si banky pořídili létací dveře, které se poslední dobou už vícekrát osvědčili.

1 3
možnosti
OU
MB

Osobně, žádný podvod nespatřuji. Banka je, jako kterýkoliv soukromý subjekt povinna - Postupovat péčí hospodáře. Za ní stojí akcionáři, vlastník - všichni žádají to své. Jistě, může přihlédnout, cosi změkčit a být vstřícná. Děje se individuálním přístupem ke klientovi ...

Vláda neví kudy kam. Pak tedy vyhlašuje i jakési prohlášení = nemají valný smysl. Pořád je to v rovině rétorické, páky skutečně nemá. Je vůbec pozoruhodné, že a) Když vydá restrikce = obchod zavři - nenásleduje automaticky to b). Jsme si vědomi potíží, tedy vyhlašujeme nějaké hojítko. Obrovský rozdíl, např. mezi postupem Německa ap. V podstatě, řízená likvidace těch OSVČ ...

A. Babiš, jak známo je v dluzích, cca 44 mld. Kč. Tedy hledá, našel i Čínu. Je dobré si to dát do souvislosti s nápady Hamáčka - Sektorová daň, cosi bankám napařit. Jak to má udělat ? Asi by mu znepříjemnily úroky. Tak by se dalo pokračovat donekonečna. Vše plyne z jeho nekonečného střetu zájmů. Pak tedy jakési - Bankovní, dobrovolné zřizování fondů - určené k investicím v ČR. Ty se taky nedějí, stavebnictví opět pokleslo (v teplých měsících), o 10%. Co v zimě ?

Shrnuto - Banky nepodvedly paní Schillerovou. Je to pan Babiš, který podvedl celou českou společnost ... :-)

3 3
možnosti
OU
PB

P38e56t46r 64B88u89r87i57a91n

5. 11. 2020 23:51

Vláda nemá právní páky na to, vydávat jakési moratorium na odložení splátek. Maximálně je může platit za dlužníky a vymáhat pak po nich, takže fabulujete jen sám sebe. Už to, že se v první vlně chovaly banky a nebankovky korektně a na vlastní náklady lidem trpěly nesplácení úvěrů, si zaslouží od společnosti díky a ne ještě hudrování a nadávky. Žádnou kompenzaci za to nedostaly.

Ještě na začátku roku Babiš veřejně spílal bankám za příliš nadstandardní zajišťování hypoték (které jim takto provádět nařídila minulé roky sama ČNB pod mastnou pokutou) a tlačí na založení jakéhosi dobrovolného bankovního fondu v řádech miliard k dispozici vládě. Jinak vláda vyhrožuje extra sektorovou daní. Nebankovky zlikvidovala vláda zákonem o spotřebitelském úvěru (2016) kde je dlužník pod nadstandardní ochranou i když lže, podvádí a neplatí, a věřiteli hrozí za každé pochybení likvidační pokuty (20 mio.).

A najednou si vláda jede drze k těmto věřitelům pro pomoc s ochranou neplatičů v nouzi? Divím se, že byli ještě korektní a pomoc alespoň čestně přislíbili a že na ministryni financí nepustili psy už ve vrátnici.

3 2
možnosti
RC

Muzete uvest, v cem konkretni silenou pani podvedli? Ja jen ze ona neprezentovala na FB zadny zavazek bank, ktery by jim nedovoloval udelat to, co popisujete, ze delaji.

5 2
možnosti
Foto

Dobrý den, zástupci bank a nebankovních poskytovatelů ji ujistili, že budou klientům vycházet vstříc a zvolí pro ně řešení na míru. V živém přenosu na ČT24 bylo řečeno, se nebude penalizovat a zanášet do registru neplatičů. No a nakonec se zanáší a platíte ještě poplatky za službu odkladu..... Nezastávám se paní Schillerové! Jen informují o skutečností. Navíc nevím proč píšete o FB. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 39,03
  • Průměrná čtenost 5578x
Leoš Prokeš MBA, SPD- zastupitel MMB

Seznam rubrik