Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte pane Prokeši, mýlíte se. Díky dezinformátorům ve stylu kdo má nosní dírky všechno ví, jsme se dostali do situace, že pandemie řídí vládu a stát. Proto i ta zdánlivě chaotická opatření. Jedině tehdy, až bude z cca 70% proočkované obyvatelstva, teprve pak bude moci zase vláda něco řídit. A zase těch keců o vakcínách.

Proto nastává defakto pranice o vakcíny, jakékoli, ale musí být scválené Evropskou lékovou agenturou. Jen blb řekne že ne. A že jich je.

Média všechna stran informovanosti selhala. Novináři jen informují o chaosu názorů bez znalosti věci, nejsou schopni rozlišit, kdo má co říci a jen informují co říká defakto každý.

Kdo si informace našel ví, že od počátku šlo o to, nedostat se do přetížení zdravotních zařízení. O nic jiného. Dávno tam jsme a dál už to vláda pustit nemůže. Ke všemu se objevily zmutované covidy britský a jihoafrický, které jsou ještě nakažlivější.

Pokud nebude Blatný poslouchán na slovo, prostě se to rozjede. Už dnes umírají zbytečně lidé nikoli na covid. Idioti, kteří diskutují o vládních nařízení nevědí o čem se vlastně baví - bez výjimky. Včetně opozice žvanící kraviny. Jde doslova o kalibraci na hranici možného.

A nedejte se mýlit různými kecy, že jsme na tom nejhůř. Ostatní jsou za námi, co by kamenem dohodil.

Právě proto múžete on line sledovat celosvětovou pranici o vakcinu pro 70% vlastního obyvatelstva.

Dával jsem sem na MFD odkaz na modelovou studii, z března loňského roku. Kdekdo se smál i tady. A kecy některých stran roušek a jejich účinnosti, kecy hrdinů, kteří ji nosit nebudou pranice kolik je úmrtí, jaká je smtrnost - většinou pitomců, kteří plácali nesmysli a soutěžili, kdo vysloví pitomost větší.

Chce-li někdo podpořit jakékoli demonstranty, je prostě blb.

1 2
možnosti
Foto

Trochu se asi mýlíte, když tvrdíte, že proočkování nás zachrání, právě proto, že jde jenom o čínskou chřipečku. Možná na chvilečku, ale úspěšnost očkování proti chřipce záleží na tom, do jaké míry se Světové zdravotnické organizaci podaří odhadnout, jaký kmen chřipkových virů začne ten či onen rok řádit. A protože koronavirus je také jenom virus, na jeho inovace nemusí očkování zabrat.

0 0
možnosti
MR

Zde ale pláčete na špatném hrobě a covid to ukazuje. Po roce 89 jsme zde nebudovali silnou pozici státu, ale moc se rozdělila na tři části, jedna část jde za vládou, parlamentem, senátem, druhá za kraji a obcemi, a nakonec občané a podnikatelé. Byla zde snaha, aby stát hrál v našich životech malou roli. Stát má v této době vlastně řešit podmínky, zdroje, zákony, kraje a obce (dříve zde bylo domovské právo), zase distribuce, komunikaci a správu na svém území a občan, aktivně sledovat situaci a k tomu přizpůsobit svůj život, a případně se zapojit do vzájemné solidarity. Naše media a televize nás vlastně vedou či manipulují k tomu, že zde vše má řídit vláda, a navíc do toho sypou vlastní politiku a snaží se manipulovat s veřejným míněním a postoji a kroky vlády, kde je horká brambora Babiš a pak to vláda a ministři odnáší. K tomu nastoupila nová generace, jež žila v době blahobytu a řízené společnosti kde se utvořili umělé pohledy na lidský životní standard a hodnoty, které ale nemohou obstát z konfrontací z energii přírody, na to vláda, každá vláda ve světě nebude mít peníze, a navíc jde o peníze z našich peněženek. Vytvořili jsme zde dost náročný ekosystém lidského životního standardu, práv jedinců, a přitom zapomněli na společnost, bez ní jsme v zadeli. Vláda má svázané ruce jak koaličním partnerstvím, zákony, lidskými zdroji a schopnosti člověka vést jen určitou část agendy, která v době krize naroste. Vláda už byla varována před přílišným populismem, od autorů psa, pokud se bude snažit přejít na mikro management, tak nad tím ztratí kontrolu, neboť vývoj je dynamický a odráží stav nemocnic a nakažených a mění se během dne, a to musí ministři a vláda reflektovat, ale už ztrácí přehled, co které skupině bylo povolena a v jaké míře. To, co zde selhalo v plné čáře je 4 velmoc, a to media, jenž vše nám vlastně tlumočí a dále role krajů a obcí, a nakonec občané jež v této vyspělé době pořád potřebují na vše manuál.

1 0
možnosti
MP

Vláda řídí epidemii stylem, jakým řídil ing Djatlov jaderný reaktor. výsledkem bude nutně lidský, zdravotnický i ekonomický ČERNOBYL

2 0
možnosti
Foto

A co bude ve čtvrté vlně, která se na nás řítí. Co nám pomůže, když nebudeme vládě věřit ani to, že je vládou?

0 0
možnosti
Foto

No já už nevěřím a pokud někdo ano, tak možná děla ve státních službách nebo např. jako zdravotník ... čemu mám věřit? Jedna lež nebo druha lež? |Napište mi jednu věc co se udělalo správně...

4 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 39,03
  • Průměrná čtenost 5578x
Leoš Prokeš MBA, SPD- zastupitel MMB

Seznam rubrik